DVR دیجیتال و آنالوگ

روش‌‌های تشخیص DVR دیجیتال و آنالوگ

روش‌‌های تشخیص DVR دیجیتال و آنالوگ

مشتریان دوربین مداربسته اعم از صاحبان کسب‌وکار بین انواع دوربین‌های مدار بسته مانند دوربین‌های آنالوگ، آنالوگ HD و دوربین‌های IP، گزینه‌ای برای انتخاب دارند. به همین دلیل برای انتخاب آگاهانه لازم است تفاوت این دوربین‌ها را بدانیم و بتوانیم از یکدیگر متمایز کنیم. در این مقاله نحوه تشخیص DVR دیجیتال و انالوگ را مطرح می کنیم و تفاوت دوربین آنالوگ و HD و IP را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

آنچه در این مقاله می‌خوانیم:

  • تشخیص DVR دیجیتال و آنالوگ
  • تفاوت دوربین آنالوگ و HD
  • تفاوت دوربینHD و IP
  • تبدیل DVR آنالوگ به اچ دی
  • تبدیل دوربین مداربسته دیجیتال به انالوگ

تشخیص DVR دیجیتال و آنالوگ

در ابتدا به این موضوع دقت کنید که DVR مخفف Digital Video Recorder و به معنی ضبط دیجیتالی ویدئو است. بنابراین دی وی ار آنالوگ عبارت صحیحی نیست و غالباً افراد آن را برای دستگاه ضبط در سیستم آنالوگ مورد استفاده قرار می‌دهند. دستگاه‌های ضبط به علت تفاوت در سیگنال‌های دریافتی و نحوه ضبط آنها از دوربین‌های مختلفی پشتیبانی می‌کنند.

7روش تشخیص دی وی آر آنالوگ و دیجیتال عبارتند از:

1. نوع دوربین‌ها:

دستگاه ضبط مورد نظر از چه دوربینی پشتیبانی می‌کند. با بررسی این موضوع به راحتی می‌توانید متوجه شوید که دستگاه ضبط آنالوگ است یا دیجیتال. دستگاه‌های آنالوگ تنها دوربین‌های آنالوگ را می‌توانند پشتیبانی کنند. در حالی‌که دستگاه‌های دیجیتال قابلیت پشتیبانی از دوربین‌های HD را دارند. در فناوری جدید دی وی آرهای دیجیتال امکان اتصال دوربین‌های آنالوگ را نیز فراهم کرده‌اند. جالب‌تر این است که در برخی از انواع دی وی ار شما می‌توانید دوربین IP یا تحت شبکه را نیز به دستگاه متصل کنید.

2. پورت‌های دستگاه:

اگر پورت‌های دستگاه را بررسی کنید می‌توانید متوجه شوید دستگاه ضبط شما آنالوگ است یا دیجیتال. دستگاه آنالوگ دارای پورت شبکه نیست در مقابل دی وی ار دیجتال دارای پورت شبکه و خروجی‌های VGA و HDMI است. در زمان نصب دوربین مداربسته آنالوگ این پورت‌ها برای مشاهده تصاویر زنده دوربین‌ها در مانیتور مورد استفاده قرار می‌گیرند.

3. دسترسی به تصاویر از راه دور:

انتقال تصویر یکی از جذاب‌ترین و کاربردی‌ترین ویژگی در سیستم‌های نظارتی جدید است. این امکان در سیستم‌های انالوگ وجود نداشت. بنابراین اگر دستگاه شما امکان اتصال به شبکه را ندارد به احتمال زیاد انالوگ است.

4. کیفیت ضبط:

کیفیت ضبط تصاویر در دستگاه آنالوگ چندان مطلوب نیست و شما تصاویر را با کمترین جزئیات دریافت و مشاهده خواهید کرد. در حالی‌که دی وی ار دیجیتال تصاویر را با کیفت بالا دریافت و ثبت می‌کند. یکی از دلایل محبوب شدن سیستم‌های HD تغییر قابل توجه در کیفیت تصویری است که ارائه داد.

5. برچسب دستگاه:

اگر روی بدنه دستگاه را بررسی کنید احتمالاً برچسب وجود دارد. معمولاً اطلاعاتی از دستگاه از جمله مدل و ویژگی شاخص روی برچسب درج شده است. جدا از برچسب روی دستگاه شما می‌توانید به اطلاعات روی جعبه و کارتن محصول نیز مراجعه کنید.

6. دیتاشیت و کاتالوگ:

بررسی مشخصات فنی دستگاه از روی دیتاشیت، اطلاعات دقیق‌تری به شما می‌دهد. از این طریق با اطمینان بیشتری به آنالوگ بودن یا دیجیتال بودن دستگاه ضبط پی می‌برید. اگر هنگام خرید از فروشنده برگه راهنما دریافت کرده‌اید غالباً برگه‌های راهنما نیز اطلاعات مفیدی دارند که می‌تواند شامل مشخصه آنالوگ بودن یا دیجیتال بودن آن باشد.

7. تحقیق از طریق اینترنت:

از طریق جستجوی پارت نامبر و نام محصول در اینترنت می‌توانید به مشخصات فنی دستگاه دسترسی پیدا کنید. قابل اعتمادترین اطلاعات را از طریق سایت سازنده و اصلی دستگاه می‌توانید دریافت کنید. دقت کنید که نام محصول را صحیح وارد کنید، زیرا اشتباه در وارد کردن یک حرف یا عدد موجب نمایش دستگاه با مشخصات دیگر می‌شود.

تفاوت دوربین آنالوگ و HD

تفاوت اصلی دوربین HD با دوربین آنالوگ در نحوه ارسال سیگنال تصویر و چگونگی ذخیره آن توسط دستگاه است. همین تفاوت منجر به دریافت وضوح بیشتر تصاویر در این سیستم‌های HD می‌شود. دوربین‌های آنالوگ برای مدت زیادی به عنوان بخشی از صنعت امنیت وجود داشته‌اند. آنها تصاویر را دریافت و سپس از طریق یک کابل کواکسیال به یک VCR یا یک دستگاه ضبط ارسال می‌کنند. فایل بر روی هارد دیسک ذخیره می‌شود تا بعدا برای بازبینی در دسترس باشند. دوربین های آنالوگ باید مستقیماً به یک ضبط کننده متصل شوند و نیاز به برق از طریق کابل برق ولتاژ پایین دارند.

از طرفی دوربین‌های HD از خانواده دوربین‌های آنالوگ محسوب می‌شوند با تغییرات بسیار جالب و پرطرفدار و جنبه‌های مشابه. این یک نوع خاص از دوربین‌های آنالوگ می‌تواند فیلم‌هایی با وضوح بالا ارسال کند. دوربین‌های آنالوگ HD از همان کابل کواکسیال استاندارد و دستگاه ضبط DVR استفاده می‌کنند. سیگنال‌های آنالوگ تصویر در دستگاه ضبط به دیجیتال تبدیل و فشرده می‌شوند. علاوه بر این، دوربین HD می‌تواند به راحتی در سیستم‌های موجود ادغام شوند.

در برخی از انواع دوربین‌های HD شما می‌توانید چند نوع سیگنال آنالوگ را داشته باشید که به این دوربین‌ها Switchable گفته می‌شود. با توجه به  سازنده دوربین چهار نوع سیگنال آنالوگ برای دوربین‌های HD تعریف شده است. قابلیت سوئیچ کردن به سیگنال‌های مختلف آنالوگ زمانی کاربرد دارد که شما بخواهید دوربین را به دستگاه ضبط با نوع دیگری از فناوری آنالوگ متصل کنید.

تفاوت دوربینHD و IP

همان‌طور که مطرح شد دوربین HD یک نوع جدید از دوربین آنالوگ است که در همان بستر کواکسیال کار می‌کند اما با قابلیت‌های بیشتر و مفیدتر. تفاوت دوربین HD و IP را می‌توان در موارد زیر بررسی کرد:

  • کیفیت عکسدوربین‌های HD در مقایسه با دوربین‌های آنالوگ از کیفیت تصویر بالاتری برخوردار هستند اما سیستم دوربین IP به سمت ارائه وضوح پیکسل بین 4k تا 8k حرکت می‌کند. دوربین‌های IP محدوده وسیع‌تری را پوشش می‌دهند و تصاویر دقیق‌تری را در مناطق مشاهده ارائه می‌دهند.
  • کیفیت ویدیو: دوربین‌های آنالوگ HD امکان تشخیص چهره و تشخیص پلاک خودرو را فراهم می‌کنند. از طرفی دوربین‌های IP کیفیت فیلمبرداری بالاتری را ارائه می‌دهند. محدوده سایت ویدیویی دوربین IP بهتر است و میدان دید وسیع یا باریکی را ارائه می‌دهد و کیفیت زوم بسیار بهتر است. علاوه بر این، دوربین‌های IP سیگنال‌های دیجیتال را انتقال می دهند در حالی‌که دوربین‌های HD سیگنال آنالوگ را ارسال می کند. سپس در دستگاه DVR سیگنال آنالوگ به دیجیتال تبدیل می‌شود. در نتیجه، دوربین‌های تحت شبکه جزئیات ویدیویی باورنکردنی و فیلم واضح‌تری ارائه می‌دهند. بنابراین دوربین های IP به گزینه‌ای عالی برای تشخیص چهره و تشخیص شماره پلاک خودرو تبدیل می‌شوند.
  • انعطاف پذیری و مقیاس پذیریدوربین های آنالوگ از تنظیمات DVR استفاده می کنند و لازم است هر دوربین مستقیماً به دستگاه DVR و منبع تغذیه متصل شود. نیازی به تنظیمات شبکه در حالت عادی ندارند و از کابل‌های کواکسیال استفاده می‌کنند. دوربین‌های IP از سوئیچ بیشتر استفاده می‌کنند و از طریق یک کابل به NVR متصل می‌شوند. بنابراین، شما را قادر می‌سازد تا دوربین‌های بیشتری را بدون محدودیت تعداد پورت‌های ضبط کننده ویدئوی شبکه متصل کنید. علاوه بر این، دوربین های IP از فناوری PoE استفاده می‌کنند که به نوبه خود نیاز به منبع تغذیه جداگانه را کاهش می‌دهد.

تبدیل DVR آنالوگ به اچ دی

دستگاه دی وی ار انالوگ نمی‌تواند اچ دی شود اما برای اتصال دوربین HD یا دیجیتال به دی وی ار آنالوگ می‌توانید از دوربین‌های Switchable استفاده کنید. برخی از برندهای دوربین‌های HD خود را با این قابلیت تولید می‌کنند. به کمک این ویژگی می‌توانید دوربین را در حالت انالوگ قرار دهید و به دستگاه آنالوگ متصل کنید. اگر بخواهید دوربین انالوگ را به دستگاه دیجیتال متصل کنید، راه حل چیست؟ در این صورت اگر دستگاه ضبط شما حالت Quadruple باشد مشکلی نخواهید داشت. این سری از دستگاه‌های ضبط قابلیت پشتیبانی از 4 نوع دوربین مداربسته را دارند. بنابراین به راحتی می‌توانید دوربین آنالوگ خود را به دستگاه متصل کنید. سیگنال‌های ارسال شده از طریف دوربین آنالوگ توسط دستگاه دیجیتال معنادار است و آن را به دیجیتال تبدیل و ذخیره می‌کند.

تبدیل دوربین مداربسته دیجیتال به انالوگ

برای تبدیل دوربین مداربسته دیجیتال به انالوگ لازم است دوربین شما قابلیت تبدیل را داشته باشد. اگر به منوی دوربین در دستگاه وارد شوید می توانید در بخش تنظیمات ویدئو دوربین را به حالت TVI یا CVI قرار دهید در این صورت دوربین تصاویر را به صورت دوربین آنالوگ ارسال می‌کند. اگر از طریق خود دوربین می‌خواهید تنظیمات را انجام دهید روی کابل OSD دکمه‌های جهت‌داری وجود دارد که با فشردن دکمه‌ها این تظیمات انجام می‌شود. در برخی برندها، دوربین‌های مداربسته آنالوگ HD به صورت Switchable هستند. برای آنها نیز می‌توانید از دکمه سوئیچ استفاده کنید. این دکمه در کنار پورت‌های خروجی دوربین و به صورت سر فیش که سرپوش دارد است. با برداشتن سرپوش دکمه سوئیچ دیده می‌شود با هر بار فشردن آن، سیگنال دوربین به انواع آنالوگ، AHD،  HD-TVI و HD-CVI تبدیل می‌شود.

مقالاتـ مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

حساب کاربری ندارید؟